Home

Strand of Oaks (Locatie: De Helling)

+ Coppersky

Concert
Datum
wo 19 aug 15
Open
19:30
Aanvang
20:15
Locatie
Voor liefhebbers van
Dinosaur Jr, The War On Drugs, Big Star
Gepresenteerd door
The Village Coffee & Music + EKKO

Na die uitverkochte lo-fi indierockshow van vorig jaar keren ze weer terug.

LET OP: I.V.M. WERKZAAMHEDEN AAN HET PAND VAN EKKO HEBBEN WE DEZE AVOND MOETEN VERPLAATSEN NAAR DE HELLING. DE LAATSTE TICKETS WORDEN AAN DE DEUR VERKOCHT.

Was u er bij, op zevenentwintig september tweeduizendveertien? Dat optreden van Strand of Oaks mag met recht een sleuteloptreden in de carrière van Timothy Showalter (de man achter SoO) genoemd worden. In 2013 speelde hij al eens in EKKO, dat was goed, het borrelde, maar zeker niet druk te noemen. Toen was daar in 2014 Heal, een dijk van een plaat, waarmee hij dus in EKKO zijn eerste Europese show van de tour uitverkocht. Het was een eerste in een reeks van uitverkochte concerten en louter positieve recensies. Deze zomer komt hij terug naar Europa, voor shows op o.a. Primavera, Beaches Brew, Best Kept Secret en Pukkelpop. Woensdag 19 augustus keert hij terug naar  Utrecht. Daar gaan we weer!

Coppersky is een “band of brothers” bestaande uit 3 broers en twee vrienden. Eind 2013 werden ze door 3voor12/Utrecht uitgeroepen tot “meest veelbelovende band van Utrecht”.