Home

Strand of Oaks

+ Jason Anderson

Concert
Datum
zo 26 feb 17
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Dinosaur Jr, The War On Drugs, Big Star
Gepresenteerd door
The Village + EKKO:

Oprechte rock & folkband keert terug naar Utrecht, na twee uitverkochte shows.

Nog steeds denken wij vaak aan die uitverkochte show van Tim Showalter en zijn Strand of Oaks, september 2014 was het. Vorige plaat HEAL was toen net uit, waarop Showalter rigoureus van koers veranderde. Geen eenzame gitaarfolk meer, het zelfmedelijden overboord gegooid. Hier stond opeens een bevrijd man die durft te schreeuwen, scheuren, weer van het leven lijkt te houden, zelf zichtbaar emotioneel van de reacties uit het publiek en die na afloop van de show ook dankbaar omhelst. Een jaar later was dit niet anders, toen Strand of Oaks terugkeerde voor een uitverkocht optreden in De Helling. Bombastische indiefolk afgewisseld met persoonlijke ballades. Strand of Oaks zal altijd welkom zijn in Utrecht en de band zal altijd willen terugkeren naar de Domstad.

Nieuwe plaat Hard Love is op komst, dus de band mag weer op tour! Het album is een rock & roll plaat, maar vooral een nieuwe kennismaking met de oprechte, emotionele en persoonlijke teksten van de geliefde frontman. Ook dit keer presenteren we de show in samenwerking met The Village Coffee & Music (de grootste fans die we kennen).

Support Jason Anderson is een singer-songwriter uit New Hampshire die al een lange tijd de wereld over aan het toeren is. Jason speelt muziek waar het maar kan, in zalen over de hele wereld tot parkeerterreinen en kleine ijssalonnetjes.

Voor Strand of Oaks is ons eetcafé geopend! Wil je hier een hapje komen eten? Reserveer dan even via de reserveringstool en kom uitgebreid eten! Op vertoon van je concertticket krijg je ook nog eens €2,50 korting op het eten.
Meer info over de menu’s + reserveren lees je hier!