Home

One Louder: Strung Out & A Wilhelm Scream

+ Antillectual

Concert
Datum
do 18 aug 16
Open
18:45
Aanvang
19:15
Locatie
Gepresenteerd door
The Village Coffee & Music presents

The Village Coffee & Music presenteert een avond met stevige punk-rock bands.

The Village Coffee & Music presenteert een avond onder de naam One Louder met stevige punk-rock bands uit de US of A: Strung Out, A Wilhelm Scream én Antillectual!

Strung Out
Het Amerikaanse Strung Out draait al meer dan vijfentwintig jaar mee in de punkrockwereld. Ze staan bekend om hun, voor het genre, complexe skatepunk met invloeden uit o.a. de metal en hardcore, en waren als een van de eerste groepen onderdeel van het welbekende Fat Wreck Records (van NOFX bandlid Fat Mike).

Met inmiddels acht albums, duizenden optredens en meer dan een miljoen verkochte platen op hun naam weten de heren (waarvan er drie al sinds het prille begin bij zijn) luid en duidelijk te verkondigen dat punk nog steeds springlevend is.

A Wilhelm Scream
Het legendarische A Wilhelm Scream uit Massachusetts weet zich binnen het punk- en hardcore wereldje te manifesteren tussen namen als Good Riddance, Gnarwolves, Strike Anywhere of Propagandhi. Geen namen die bij het grote publiek grote klokken doen luiden, maar voor de fans van het genre staat dit garant voor een geslaagde mix van snelle melodische gitaarriffs gemixed met een stevige, snelle punkrock-sound en de ruige vocals van frontman Nuno Pereira.

Antillectual
De muziek van Antillectual uit Nijmegen valt te omschrijven als melodisch, intelligent en urgent. Geinspireerd door zowel 90’s skatescene als de emocultuur en orgcore van de afgelopen jaren maken ze een unieke combinatie van gestolen rifjes en geleende titels, terwijl ze de fakkel van de Europese punkrock zelfs buiten de grenzen van het continent voortdragen.