Home

STUFF.

Concert
Datum
za 23 okt 21
Open
19:30
Aanvang
21:00
Locatie
Voor liefhebbers van
BADBADNOTGOOD, GoGo Penguin, Dans Dans

Nu-jazz formatie uit Gent met evenveel groove als progressie in de vingers.

Driemaal is scheepsrecht, en daarom komt dit Gentse nu jazz-collectief haar triple threat afleveren in dit jubileumjaar van EKKO. STUFF. combineert het lichtvoetige van mellow jazz met zwaarlijvige IDM- en trap-invloeden, klinkt even groovy als progressief, en doet het buiten de Vlaamse successen ook lekker over de landsgrens. Nieuwe plaat T(h)reats past weer naadloos in de duale aard van de Belgische formatie: tracks als OB499 zijn een warme omhelzing, een reis naar een betere plek, waarna je weer keihard in je gezicht geslagen wordt op het vervreemdende en onnavolgbare Kwibus. Met synths, bas, drums en aerophone op zak is STUFF. terug in EKKO om het Utrechtse te trakteren.

HEROPENING MET LEKKERE GROENTEN EN NIEUWE SMAKEN
Na een grondige (nog enigszins gaande) renovatie van ons café bedienen we graag weer die andere primaire levensbehoefte naast muziek: eten.  En niet alleen de aankleding, maar ook de kaart is op de schop gegaan. De vorm blijft simpel: vegetarische gerechten om te delen, zonder poespas. De inhoud krijgt een upgrade: nieuwe smaken, contrasten die elkaar als yin en yang aanvullen en de gerechten zijn ook nog eens leuk om naar te kijken. Zonder aanwijspink, wel met liefde!

Op showdagen zijn we geopend vanaf 18:00. Reserveren? Dat kan via deze pagina. Speciale wensen? Laat het van tevoren even weten.

**Aangepast aan de laatste persconferentie en de huidige maatregelen, mogen we weer van start! Maar dan wel onder enkele voorwaarden. Lees ze goed door voordat je naar een EKKO-event afreist. We geven shows op 75% van onze maximumcapaciteit met toegang bij vertoon van een coronatoegangsbewijs buiten de deuren van het pand. Als je eenmaal binnen bent, hoef je niet te gaan zitten of anderhalve meter afstand te houden – deze maatregelen komen te vervallen. De evenementen eindigen voorlopig allemaal vóór of tijdens middernacht.