Home

STUFF.

+ Stadt

Concert
Datum
za 27 feb 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
BadBadNotGood, Polar Bear, Battles

Cross-over tussen hiphop, jazz, funk en electronica.

Eetcafé
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende driegangenmenu’s (ook vegetarisch!). Op laatstgenoemde krijg je €2,- korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.


De band die het vaakst wordt genoemd als dé Vlaamse revelatie van 2015 is zonder twijfel STUFF. Het vijfkoppige collectief uit Gent en Antwerpen gebruikt een cross-over tussen hiphop, jazz, funk en electronica, maar die opsomming leidt vooral tot een geheel eigen sound. Niet vies van improvisatie, doen ze er live nog een schepje bovenop. Technisch hoogstaande jamsessies, dikke beats en creatieve wendingen. De show op Into The Great Wide Open was er een voor in de boeken. In november staat STUFF. al in EKKO, als onderdeel van Le Guess Who?. Wij hebben ze vast teruggevraagd voor een losse clubshow, omdat we het zo goed vinden.

Stadt is het verhaal van vier doorgewinterde muzikanten. De debuutplaat ‘Kind of Diversion’ uit 2013 liet krautpoprock met een wolkje psychedelica horen. Tweede album ‘Escalators’ is zowel strakker als complexer dan hun eerste, denk aan een combi van krautpop met jazz en postpunk.