Home

Stukafeest

+ Mannen met Snorren + The Stress + HAARBAARBAAR

Club
Datum
di 11 feb 14
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Gepresenteerd door
Stukafest Utrecht presents:

De enige echte afterparty van Stukafest 2014, met een ijzersterke line-up!

Vanavond staat de hele Utrechtse binnenstad in het teken van Stukafest. In maar liefst 21 studentenkamers zullen er verschillende artiesten te bewonderen zijn: van bandjes tot cabaret, van dans tot theater en nog veel meer. Maar Stukafest 2014 wordt natuurlijk niet afgesloten zonder een feestje!

Zo wordt de avond afgetrapt door Mannen met Snorren, mannen die klassieke popcornsongs in een jasje van schreeuwende gitaren, pulserende beats en meeslepende zang stoppen.

Daarnaast is ook de disco-koning van Utrecht aanwezig: The Stress. Een succesvolle student, die met Les Animaux zijn weg naar de top van de Nederlandse indie-disco heeft gevonden.

Vervolgens is het tijd voor een ware disco en deephouse-god: HAARBAARBAAR. Hij woont inmiddels in Amsterdam maar van oorsprong is hij een echte Utrechter. Met zijn blije funky beats weet hij op ieders gezicht een glimlach te toveren. De voetjes blijven zeker niet stil staan, want dit wordt dansen tot in de late uurtjes!

Line-up 
✦ Grote zaal ✦

23:45 – 00:30 Mannen met Snorren 

00:30 – 02:00 The Stress 

02:00 – 04:00 HAARBAARBAAR 
 

✦ Café ✦

00:30 – 01:45 Koen de Graaf

01:45 – 03:00 Black Dynamite Soundsystem

03:00 – 04:00 Skuzi

Naast deze te gekke line-up hebben we overheerlijke late-night snacks, visuals en ander vertier. Zo zullen de mannen van Monsieur Croque zorgen voor knettergekke, maar overheerlijke tosti’s. Trek in iets zoets? Candyspin zal de hele avond lang zorgen voor Glow-in-the-dark-suikerspinnen! Voor ieder wat wils, genoeg om jullie maagjes te vullen.

Tickets aan de deur (indien beschikbaar) kosten €5, of in combinatie met passe-partout Stukafest.