Home

Sue The Night

+ Faces on TV

Concert
Datum
vr 4 dec 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Haim, Fleetwood Mac, Feist

Een van dé nieuwe successen in de Nederlandse popmuziek keert terug naar EKKO.

Eetcafé
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende vegetarische driegangenmenu’s. Op laatstgenoemde krijg je €2,50 korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.

In februari stond Sue The Night voor het eerst in EKKO, toen met het kersverse debuutalbum Mosaic op zak: een combinatie van roots en indie-pop. Een mix van songwriters uit de jaren ’60 & ’70 (denk Fleetwood Mac), de synthpop van de ’80s (denk Madonna), tot de vernieuwende sound van nu (denk Dirty Projectors of Arcade Fire). Het succes van die plaat zorgde er vervolgens voor dat de band van Suus de Groot veel optrad in de Nederlandse poppodia, festivals, DWDD en in de bekendere radiostudio’s. Met bijna 40 shows op de teller konden ze het festivalseizoen met een gerust hart afsluiten. Ook de media was enthousiast over het album: 3FM benoemde de band tot ‘Serious Talent’ en Sue The Night werd zelfs twee keer genomineerd voor een 3FM Award. Hier bleef het niet bij, de vinyl-uitgave van Mosaic kwam zelfs binnen op nummer 2 in de Vinyl top 50.

Vanaf nu is Sue The Night weer bezig met nieuw materiaal, waarvan we begin 2016 meer zullen horen. Om het drukke jaar feestelijk en met alle fans af te sluiten, maken ze de cirkel rond in EKKO. Hét jaar van Sue The Night wordt gevierd met ‘Look Forward’, de laatste uitgebrachte single van de debuutplaat. In Nederland tenminste, want dit najaar zal dit album ook in eigen beheer worden uitgebracht in België.

Faces on TV is de pasgeboren band rond whizzkid Jasper Maekelberg. Begin 2015 nestelde Faces On TV zich met hun eerste single ‘Run Against The Stream’ meteen enkele weken in de playlist van Studio Brussel en Radio 1, en kregen ze heel wat lof toegezwaaid van de Vlaamse muziekpers. Ondertussen werkt de band hard om hun groepsnaam helemaal waar te maken. De debuut-EP komt eraan, met als voorproefje een nieuwe single die gepresenteerd wordt in oktober 2015!