Home

Sunday Noise: White Hills + Blanck Mass

+ the Machine

Datum
zo 25 mrt 12
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
NOISE / PSYCHEDELIC
Gepresenteerd door
Subbacultcha! Presents:

De naam zegt het al: tijdens Sunday Noise kun je noise verwachten op, nou ja, zondag. Dit is pas de derde editie in twee jaar, maar de vorige met onder andere Wolf Eyes, Rangda en Disappears staan nog vers in ons geheugen en trommelvlies gegrift. Graag presenteren wij u voor de derde keer in deze reeks: White Hills!

Liefhebbers van space- /psychedelic rock zijn ongetwijfeld bekend met dit duo. Eerder speelden ze bijvoorbeeld op het prestigieuze festival Roadburn. Waar andere bands binnen het genre zouden moorden om op het affiche te staan speelde White Hills er gewoon twee keer. Gonzo Magazine was lovend over hun plaat en schreef “White Hills verkent muzikale paden met wijds waaierende fuzzgitaren, hypnotiserende synthklanken en Teutoonse krautrockritmes” en OOR noemde hun cd HP-1 ‘geestverpulverend goed’. Dat gaan we zien!

Om deze zondagavond nog dikker en luider te maken hebben we Blanck Mass toegevoegd aan de line-up. Blanck Mass is Benjamin John Power, die op zijn beurt weer 50% van Fuck Buttons is.

De support komt van The Machine.

Subbacultcha! leden hebben gratis toegang tot deze show.