Home

Sunday Sun + Lucas Hamming

Concert
Datum
do 12 mrt 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Sunday Sun: Das Pop Lucas Hamming: Arctic Monkeys, Miles Kane
Gepresenteerd door
3FM Serious Talent & Spotify Spotlight

Twee grote beloftes van 2015 op één avond.

Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier.

Als je in 2014 hebt opgelet, heb je Sunday Sun het afgelopen jaar ongetwijfeld al eens op een podium langs zien komen. Zo werden de afgelopen zomer onder andere festivals als Concert At Sea en Huntenpop aangedaan. Eerder speelde de band in het voorprogramma van onder meer Laura Jansen, De Dijk, Racoon en Douwe Bob. In het voorjaar van 2014 trok Sunday Sun samen met BADE langs alle relevante Nederlandse poppodia. Nu is het debuutalbum We Let Go uit en gaat het pas echt hard met de band. De nieuwe, vrolijke popliedjes werken even aanstekelijk als single Highly Respected Rebel van de eerste EP uit 2012, maar er zijn duidelijk stappen gezet. De single I Call You Honey werd door onder meer 3FM uitstekend ontvangen. Spotify zette deze single zelfs bovenaan hun Spotlight on 2015-lijst, een playlist met hun tips voor het nieuwe jaar. Zelf noemt de band We Let Go een frisse zomerse plaat om de winter mee door te komen. Zodra het voorjaar van 2015 zich voorzichtig aandient, zal de band je hier nog een klein handje mee helpen door weer te gaan optreden! Kom ze dus vooral opzoeken tijdens de voorjaarstour.

De ware rebellen komen tegenwoordig uit ’t Gooi. Ze zetten daar de boel eens flink op stelten, beginnen een band en trekken als Robin Hood er op uit, om er nòòit meer terug te keren. Tenzij het gaat om televisie- of radio-optredens of plaatopnames in de Wisseloord Studio’s. Exact zo is het gegaan met mooiboy-met-de-grote-bek Lucas Hamming. Je zou hem kunnen kennen van de Beste Singer-Songwriter van Nederland, als 3FM Serious Talent met een megahit (Mojo Mischief) op zak. ‘Ach,’ zegt hijzelf, ‘ik doe gewoon wat ik leuk vind. Van al die dingen droomde ik als jochie.’ Nu is er de nieuwe EP The Perv In Perfection, geproduceerd door Jurriaan Sielcken (bekend van Jett Rebel). Luister eens naar tracks als Wood For The Trees (de single) en Saving Grace, met een weelde aan melodie en arrangementen als klassieke popmonumenten in een poplandschap dat strekt van Paul Weller tot Miles Kane en Alex Turner van Arctic Monkeys.