Home

Sunday Sun

+ Orlando

Datum
vr 12 okt 12
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
POP

Tickets
Voor tickets klik hier

Combitickets
Voor concerten die plaatsvinden op donderdag- en vrijdagavond, zijn combitickets beschikbaar. Hiermee krijg je 2,50 korting op een 3-gangendiner (ter waarde van 12,50) voorafgaand aan het concert.
Klik hier voor de combitickets. Deze tickets zijn alleen online te koop.
Meer informatie over o.a. de wekelijks wisselende menu’s, klik  hier.

—————

Sunday Sun verzorgt de ideale soundtrack voor alle rokjesdagen van het jaar met tijdloze popliedjes om verliefd op te worden. Kleinoden met aanstekelijke melodieën, herkenbare teksten en een positieve insteek in de klassieke traditie van de British invasion en erkende popsmeden als Tom Petty, Crowded House en The Shins, voorzien van meerstemmige zangkoortjes die de goedkeuring van The Beach Boys verdienen.

Sunday Sun is het geesteskind van vier jonge veteranen: Koen-Willem Toering (Woost), Yoshi Breen (RubyQ), Wouter Rentema (GEM, Laura Jansen) en Jan Teertstra (Wooden Saints, Laura Jansen) hebben hun sporen allang verdiend.
Met eerste single Highly Respected Rebel is Sunday Sun door 3FM al gebombardeerd tot Serious Talent en zijn ze inmiddels een graag geziene gast in de radioshows van zowel Radiotoering2 als 3FM.

Er zit zoveel muziek in Sunday Sun dat de band dit jaar drie EP’s uitbrengt.  EP I is sinds eind juni uit,  EP II ziet eind augustus het levenslicht en in Ekko wordt het verhaal compleet gemaakt met de presentatie van derde EP en tevens het gehele drieluik.

 ‘Mooi geschreven, sterke songs die niet meer uit je kop gaan. Ik ben fan..’ – Jacqueline Govaert

 ‘Dit wordt de beste band van Nederland!’ – Bertolf Lentink

Wouter Rentema – drums/zang 
Jan Teertstra – basgitaar/zang 
Yoshi Breen – gitaar/toetsen/zang 
Koen-Willem Toering – gitaar/zang

Support komt van Orlando.