Home

Sunset Rollercoaster

+ ZEELAND

Concert
Datum
vr 7 jun 19
Open
19:30
Aanvang
20:15
Locatie
Voor liefhebbers van
Mild High Club, HOMESHAKE, Hall & Oates.

Romantische retrolovers uit Taiwan internationaal succesvol met slacker-synthpop

Voor de echte romantici die lekker gaan op vintage homeshopping-soundtracks, liftmuziek, en alles wat op Mac DeMarco lijkt, is hier Sunset Rollercoaster. Het Taiwanese zestal begon gitaargecentreerd en rammelend op het zelf uitgebracht debuut Bossa Nova (2011), maar zette steeds meer stappen richting jaren tachtig geïnspireerde synthpop. En nu is daar het kalmerende retro-bolwerk CASSA NOVA (2018), waarmee internationaal succes wordt geboekt en de true cassa’s worden veroverd. Bereid je voor op de eerste Nederlandse show van deze Taiwanese sensatie!

Het voorprogramma is bekend! ZEELAND ontstond in het woestijngebied Joshua Tree, California. Producers Rutger van Woudenberg en Tom Meijer werden samengebracht door hun gedeelde passie voor melancholie en maakt een mix tussen dromerige lo-fi collages en rauw klinkende drummachines.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only