Home

Sured

+ Tim Dawn + Daniel Cane

Concert
Datum
vr 7 sep 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Emil Landman, David Benjamin, Chef Special
Gepresenteerd door
Debuutalbum release

Zomerse, optimistische nummers die worden bekrachtigd door een realistische en nuchtere ondertoon

Na Sured’s eerste EP ‘The Blue Flame’ (2016), kwam hij in juni 2018 terug met zijn dansbare zomersingle ‘Back Again’. Die single was niets minder dan een voorbode voor iets groters: Op 7 september brengt hij zijn langverwachte debuutalbum uit met een releaseparty in Ekko. De releaseshow vindt plaats op Sured’s 25e verjaardag, wat reden is voor een extra groot feest.

Sured werd in 2016 bekroond tot ‘de beste singer-songwriter van Utrecht’, geprezen om zijn gitaar- en entertainment skills en zijn karakteristieke, hese stemgeluid. Hij nam meerdere jingles op voor Radio538 en SLAM!FM, werd het gezicht van een commercial van T-Mobile en speelde 28 shows tijdens Popronde 2017.

Dure pakken en snelle auto’s lonkten toen Tim Dawn met verschillende prijzen afstudeerde in de rechtsgeleerdheid. Hij koos echter voor zijn grote liefde: muziek. Met zijn oprechte indie-pop was hij al te horen op o.a. 3FM, Radio 2 en Radio 1, en als support van Harry Styles.

Liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran die gaan over gebroken harten; het verliezen en het terug vinden van de liefde. Daniel Cane stond in het voorprogramma van Bløf, De Dijk en Fink en kan nu Sured aan dat rijtje toevoegen.

Pin only
If merch, cash only