Home

T. Raumschmiere + Colin Benders

Club
Datum
do 4 feb 16
Open
21:00
Aanvang
21:00
Locatie
Gepresenteerd door
Studio Stekker, Kytopia & EKKO presents

In het kader van het 30 jarige jubileum een dubbele show.

Sinds een aantal jaar is het Stekker Festival niet meer uit Utrecht weg te denken. Met name de Studio Stekker week springt daarbij in het oog. Muzikanten uit de hele wereld sluiten zichzelf vrijwillig op in Kytopia om met elkaar mooie muziek te fabriceren. Zo kwam in 2013 T. Raumschmiere op bezoek die een paar nachten en ochtenden samen met Colin Benders (Kyteman) ambient kwam maken met alle apparatuur die daar aanwezig is.

Tijd voor een vervolg! In samenwerking met Studio Stekker en Kytopia presenteert EKKO in het kader van het 30 jarige jubileum een avond met T.Raumschmiere, die in 2005 ook al eens in EKKO optrad. Nu, 11 jaar later, is het hoogste tijd voor een dubbele show. 1x met Colin Benders + 1 solo show, en dat op 1 avond.

Deze show vindt plaats in het kader van ons dertigjarig jubilieum.


Is uitverkocht. Pas op met het kopen van kaarten via derden: het komt helaas regelmatig voor dat oplichters (ongeldige) kaarten aanbieden voor uitverkochte evenementen.

↳ Hier geven je meer informatie over aanschaf van kaarten via onze eigen kanalen, externe kanalen en Facebook-leden:www.ekko.nl/pagina/verkoop-via-derden