Home

Tamino

+ AUDRI

Concert
Datum
do 14 dec 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Jeff Buckley, Balthazar, Rufus Wainwright

Indringende ballads met fenomenale stem gezongen door Vlaams talent.

Wedden dat iedereen Tamino over een jaar heeft omarmd en dat de Vlaamse zanger tegen die tijd op podia staat te spelen die een stuk hoger en groter zijn dan die van EKKO? Dat kan haast niet anders als je zo’n geweldige stem hebt, die ons doet denken aan Jeff Buckley. In België kreeg de jonge zanger met Egyptische achtergrond al een trofee voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en raakten zalen uitverkocht, maar ook hier verkocht hij De Melkweg vrij rap uit. En dat allemaal op zijn 20e en zelfs nog zonder dat zijn debuut EP uit was, die inmiddels wel verschenen is. Producer Tom Pintens (bekend van o.a. Het Zesde Metaal en Roosbeef) hielp Tamino met de vijf indringende en melancholische ballads, inclusief de prachtige single Habibi.

Support AUDRI zingt al sinds dat ze een kind was en groeit nog steeds als singer-songwriter. Ze heeft in 2016 de prijs voor ‘Most Promising Artist’ op de Red Bull Elektropedia Awards gewonnen en heeft al in het voorprogramma van Mount Kimbie gestaan. 

Concert + Eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening en krijg €2,50 korting op het eten. 

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal. 
* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.

Pin only
If merch, cash only