Home

TaxiWars

+ Go March

Concert
Datum
za 14 nov 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
STUFF, Polar Bear, Robert Glasper Experiment

Jazz met punky benadering, nieuwste project van dEUS-frontman Tom Barman.

Dit concert is onderdeel van de najaarsactiepas (korting). Hier lees je er meer over.

Let op: Voor aanvang van de hoofdact zullen we 1 minuut stilte in acht nemen als steunbetuiging voor de gebeurtenissen in Parijs.
↳ Lees meer.

TaxiWars. DEUS-frontman Tom Barman heeft er weer een muzikaal project bij. Samen met saxofonist en componist Robin Verheyen schreef hij vorig jaar een jazzplaat met een punky benadering. Van meet af aan was duidelijk dat TaxiWars niet mocht klinken als een rockband die zich aan jazz vergrijpt. En zo klinkt de band ook niet. Maar misschien wel zoals een jazzband denkt dat een rockliefhebber z’n jazz graag wil horen: geen lange solo’s, maar korte en pakkende composities met poëtische teksten. Barman & Robin worden bijgestaan door drummer Antoine Pierre en contrabassist Nicolas Thys. TaxiWars klinkt te goed en te opwindend om alleen de jazz-fanaten te kunnen bekoren.

Go March is een upcoming instrumentale band uit Antwerpen met internationale ambities. Een reeks jamsessies resulteerde in de debuutsingle ‘Rise’; een elektronische, Germaans doordrongen post-rock screamer ala Mogwai meets Kraftwerk, maar wel met alle elementen van een nieuwe, frisse en hongerige band.