Home

Tekenen Onder Invloed

+ de backer-than-back-editie

Overig
Datum
di 12 apr 22
Open
20:15
Aanvang
20:15
Locatie
Gepresenteerd door
Locatie: Uncloud

Tekenen Onder Invloed is teruger dan terug, eindelijk.

Let op: dit evenement vindt NIET plaats in EKKO. Deze backer-than-back-editie van TOI zal plaatsvinden op het hoofdkwartier van Uncloud in de Gansstraat 164 in Utrecht.

Tekenen Onder Invloed is teruger dan terug, eindelijk! En meteen ook nog i.s.m. met HKU Salon. Nu heb je totaal geen reden meer om 12 april níet te komen. Dus kom!

Van het passief aanschouwen van een voorstelling is hier geen sprake. Jij kan niet anders dan meedoen door te tekenen! Kom los van de dagelijkse sleur, je vastgeroeste ideeën en vooringenomen standpunten en neem een duik in dit multidisciplinaire informatiebombardement. Laat je meenemen in de invloed van licht, geluid, performance, projecties en props. Lang leve de overprikkeling! Kunstenaar Willum Geerts trekt met TekenenOnderInvloed ten strijde tegen het negatieve imago van Sensory Overload. Want waarom gebruiken we dit niet in ons creatieve voordeel? TOI zit vol humor, actualiteit, escapisme en kritisch engagement en heeft het naaktmodel als vertrouwd baken in de chaos. Verwacht van jezelf een andere blik en onverwacht resultaat op papier, door strategische verwarring en abrupte verstilling. We bouwen samen een visueel feestje, met gastoptredens van kunstenaars, muzikanten en performance. Kom langs en kijk verder dan jouw potlood lang is!

De backer-than-back-editie is een samenwerking van Tekenen Onder Invloed en HKU SALON.