Home

Tekenen Onder Invloed (van Covid-19) – WebWideWorld-editie

+ Een livestream editie van Tekenen Onder Invloed

Overig
Datum
di 28 apr 20
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie

Statement van Tekenen Onder Invloed:

Door een complex aan omstandigheden in deze rare tijden, hebben we het niet gered om vanavond de TekenenOnderInvloed-livestream te kunnen presenteren. We doe er alles aan om dit binnenkort alsnog voor elkaar te krijgen en houden je daar uiteraard van op de hoogte. Het spijt ons zeer, wordt het toch weer een avondje slechte televisie…

In tijden van Corovóór en -na zou TekenenOnderInvloed TekenenOnderInvloed niet zijn, wanneer TOi-roerganger Willum Geerts niet een draai zou geven aan zijn succesvolle interactieve kijk- en tekenconcept.

Voordeel

Nu de drukbezochte maandelijkse edities in Ekko en de voorlopig stil liggen, is er eindelijk plaats genoeg voor iedereen die verder wil kijken dan een potlood lang is. Op 28 april gaat TOi dan ook Wereldwijd live via het Web, waarin we allemaal zo lekker verstrikt geraakt zijn. Vooral op dit moment!

Wat gaat het worden? Nog Geen Flauw Idee!

De succesformule van het fysieke lichaam temidden van het digitale informatiebombardement staat nu even on hold. Maar dat verandert niets aan de kenmerkende filosofie van TekenenOnderInvloed. Nog altijd kunnen we TOi’s positieve benadering van Sensory en Information Overload in ons creatieve voordeel gebruiken. 

Hoe? 

Dat wordt in aanloop van 28 april wel duidelijk, het wordt improviseren en experimenteren. Maar what’s new? Zorg in ieder geval voor voldoende tekenmaterialen en een koptelefoon of goede (surround) speakers bij je beeldscherm. Willum zal met zijn welbekende kritischsatirische blik op onze off-en online wereld voor genoeg inspiratie zorgen.

Waar?

 Natuurlijk is deze WebWorldWide-editie gratis maar een donatie wordt zeer op prijs gesteld. De opbrengsten zijn volledig voor Tekenen Onder Invloed. Blijf op de hoogte via Facebook van Tekenen Onder Invloed en EKKO

Niets wordt meer wat het was, maar what’s new? Het is wat het is. Maar dat was altijd al zo bij TekenenOnderInvloed