Home

Tekenen Onder Invloed

Overig
Datum
di 6 feb 18
Open
19:30
Aanvang
20:15
Locatie

Kijk verder dan je potlood lang is.

Kom tekenen onder invloed van licht, geluid, performance, projecties, props (en een lekker biertje)! Bedenker en kunstenaar Willum Geerts leidt de reis langs korte en lange performatieve scenes en doet je verder kijken dan je potlood lang is. Deze avondvullende queeste trekt ten strijde tegen het beruchte imago van de hedendaagse Information Overload. Dwars door alles en om de reeds bewandelde paden heen. Wat nou overprikkeling? Humor, actualiteit, escapisme en maatschappelijk en sociaal engagement voeren de boventoon met het model als continue baken in de chaos. Wel of geen tekenskills, boeit niet. Iedereen is welkom! Want wat je ziet is niet waar je naar kijkt, toch?

Entree
2017 is inmiddels legendarisch gebleken: Tekenen Onder Invloed trok volle zalen voor hen die verder durven te kijken dan hun potlood lang is. Veel dank hiervoor! We gaan er dit jaar ook weer alles aan doen om jullie creatieve uithoudingsvermogen op de proef te stellen en je inspiratie tot grote hoogten te stuwen.  

Om deze interessante en broodnodige queeste voort te kunnen zetten, vragen we jullie vanaf nu allemaal wel om een kleine bijdrage. Als student betaal je €5 (incl. €1 servicekosten), als niet-student betaal €7 (incl. €1 servicekosten).

Zo zorg je er samen voor dat de mensen achter en voor de schermen van TOI, hun tomeloze energie op de gebruikelijke spectaculaire wijze kunnen blijven inzetten. We hopen op jullie begrip en zien jullie graag terug op dinsdag 6 februari!

Oja, BYOT: Bring Your Own Tekenmaterialen. Werken op kleinere en middelgrote formaten wordt aangeraden gezien de grote afwisseling van poses. Geen schilderezels aanwezig.

Tekenen Onder Invloed + Eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening en krijg €2,50 korting op het eten. 

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal. 
* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.

Pin only