Home

Teleman

+ Waltzburg

Concert
Datum
za 27 okt 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Future Islands, Belle & Sebastian, Pete And The Pirates

Hoekige elektro-popband tovert binnen no-time een glimlach op je gezicht

Hoewel Teleman – de voortzetting uit wat ooit Pete and the Pirates was – doet vermoeden dat de band van Duitse komaf is, komt de band ‘gewoon’ uit Londen. Wellicht door hitsingle Düsseldorf of door de recent verschenen EP Fünf, maar dat zijn dan ook de enige overeenkomsten met onze oosterburen. De groep weet als geen ander hoe ze hoekige pop moeten combineren met vrolijke synthpartijen, wat het ook meteen hun handelsmerk maakt. Aangevoerd door de gebroeders Sanders zijn ze na een korte stilte weer helemaal terug en klinkt het viertal frisser dan ooit tevoren.

Support-act Waltzburg maakt eigenzinnige upbeat indie, geschreven door een pessimistische slaapkamer producer en tot leven gebracht met zijn beste vrienden. De songs van de Nijmeegse band zijn super catchy, onvervalst en recht uit het hart en doen op de beste manier mogelijk denken aan bands als Vampire Weekend, Real Estate en Modest Mouse. In september, kort na hun optreden op Sziget Festival in Hongarije, is debuut EP ‘Latest News’ verschenen met daarop de single ‘Neon’ en speelde ze een tour door het land.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only