Home

Temptation Island

+ afterparty

Club
Datum
do 24 mrt 16
Open
19:30
Aanvang
20:30
Locatie
Gepresenteerd door
De grote finale

Kun jij deze avond je partner trouw blijven?

“In den beginne schiep God de aarde en de mens. Hij gebood de mens aan verleiding te weerstaan. De mens faalde…”

Misschien wel het allerslechtste wat de Nederlandse en Belgische televisie ons gegeven hebben. Maar oh wat hebben we hier zin in. EKKO maakt zich op voor de grand finale van Temptation Island. Wie van de koppels zal de ultieme relatietest weerstaan? Donderdag 24 maart in EKKO. In ons café natuurlijk, op een zo groot mogelijk scherm. Relatietherapeut en chips verzekerd.

En vanaf 00.00 uur gooien we alle schroom van ons af. We openen onze dansdeuren voor een heuse afterparty. Hangmatten, insmeer- en cocktailbarren, palmbomen, de verwarming op standje ik kan niet meer. Met een programmering om je vingers en gelachtsdelen bij af te likken. En oh, nog zo veel meer.

Waarom kijken we zo graag naar de scheve schaatsritjes van ‘douchepoeper’ Marvin? Is hij eigenlijk wel echt samen met ‘zijn’ Louise, of laten we ons bedriegen door aandachtsgeile verkeringveinzers op gratis seksvakantie? Zou dat Temptation Island minder leuk maken?

Haro Kraak en Gidi Heesakkers wagen het te betwijfelen. Onze Rick Brandsteder en Annelien Coorevits van de avond zijn allebei tv-recensent van de Volkskrant. In een voorbeschouwing leggen ze uit hoe een foute realityshow zó goed kan zijn.

Kun jij deze avond je partner trouw blijven? We dansen in ieder geval tot de zon opkomt!!

Op Uitgeverij EKKO kun je een ode aan de foute televisie lezen, je vindt ‘m hier