Home

Tender

+ Eliza Shaddad

Concert
Datum
di 26 feb 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
HÆLOS, Zola Blood, SOHN

Londens electropopduo hypnotiseert met verslavende vocalen en dreigende synths.

Let op: dit concert stond eerst gepland in Sugarfactory. Wegens het sluiten van het Amsterdamse podium is deze show verplaatst naar EKKO. Meer info over het sluiten lees je op bit.ly/sugarfactorygesloten. Reeds gekochte tickets via Sugarfactory blijven uiteraard gewoon geldig.

TENDER keert terug naar Nederland voor een show in EKKO, nadat ze in 2017 onze uitverkochte kleine zaal van Sugarfactory platspeelden. Het electropopduo ontstond als een slaapkamerproject van James Cullen en Dan Cobb, twee huisgenoten gevestigd in Londen. Drie EP’s, een debuutalbum en miljoenen Spotify-streams later wordt nu het tweede album Fear of Falling Asleep verwacht. Volgens de band zelf staat de plaat vol met de meest eerlijke en persoonlijke liedjes die ze ooit geschreven hebben, met de verslavend mooie vocalen die we van ze kennen.

Als je van muziek houdt die je laat afdwalen, of je volledige rust kan brengen tijdens een hectische werkdag, dan hoef je alleen maar naar Eliza Shaddad te luisteren. Deze Londense singer-songwriter heeft een onfeilbare stem die smelt als boter tegen de zachte gitaren en het tempo waar emotie uitspat. Shaddad heeft een reputatie extreem krachtige en energieke live shows te geven, terwijl ze zichzelf vocaal pusht en het verstrekken van rauwe en openhartige optredens.

Pin only
If merch, cash only