Home

The Blog Parties

+ Pretty & Nice + Kill the Hipsters + Dans Le Rock

Datum
do 5 nov 09
Open
21:00
Aanvang
21:30
Locatie

Bloggers zijn er altijd eerder bij dan de grote muziekbladen als het om goeie nieuwe bands gaat. Toch werkt het live vaak beter dan via MySpace achter je computer, vandaar deze nieuwe en terugkerende avond in EKKO: The Blog Parties! In samenwerking met Winston kun je elke maand de opwindendste nieuwe acts checken. De ene avond in Utrecht, en de andere in Amsterdam.

Deze maand het opwindende Pretty & Nice. De band uit Boston, Massachusettes mocht al succesvol openen voor The Thermals en tourde eerder dit jaar nog als vast voorprogramma voor The Getup Kids. Het gezelschap grijpt terug op de gitaarwave uit de jaren ’80, met Talking Heads, Devo en Elvis Costello als eerste indrukken. Het resultaat is hoekige indie die zowel typisch Brits als Amerikaans klinkt.

De dj’s van Dans Le Rock zijn wederom de gastheren van vanavond, maar hebben nog wat Spaanse vrienden uitgenodigd; Kill The Hipsters. Thuis in Madrid al een begrip met hun The Modern Age-feestjes en reken maar dat EKKO los gaat op hun temperamentvolle indie-mix!