Home

The Brahms

+ Ciao Lucifer

Concert
Datum
vr 20 dec 19
Open
19:00
Aanvang
19:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Vampire Weekend, Kensington, Son Mieux.

Utrechtse indiepopband vol ambitie terug met moderne, frisse sound.

De release van hit single ‘Golden’, in 2015 zorgde voor een vliegende start voor de carrière van The Brahms. Twee EP’s, verschillende awards en festivals verder kwam daar debuutplaat ‘Me And My Damn Dreams’. Een plaat met een volwassen geluid, een break-upalbum, maar ook het einde van een tijdperk. Nu is de band weer terug met een nieuwe formatie, een modernere en frissere sound, maar vooral ook meer ambitie dan ooit tevoren.

Connectie is belangrijk voor Ciao Lucifer. Niet alleen de bromance van het Nederlandse duo, maar ook het vriendin-comité dat de liedjes selecteert op dansbaarheid is een fundamentele bouwsteen van de band. De eerste plaat die door de controle kwamen, Are We Even Growing Up?, is in ieder geval ruimschoots geslaagd: Een album vol lo-fi indiebangers met vlagen slacker, funk en psych. Niet helemaal Bombay, Unknown Mortal Orchestra of Temples, maar gewoon een vleug van allemaal. Wij dansen ook alvast warm voor hun supportshow op dat gestoorde baslijntje uit In While I Out.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only