Home

The Brahms

+ Close Up

Concert
Datum
do 17 mrt 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Circa Waves, Sunday Sun, Vampire Weekend

Vrolijke, zomerse indiepop met melodische texturen en energieke uitbarstingen.

Eetcafé
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende driegangenmenu’s (ook vegetarisch!). Op laatstgenoemde krijg je €2,- korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.


Catchy muziek. The Brahms zit er op. De band – ontstaan op de Herman Brood Academie – had met hun eerste single ‘Golden’ meteen een 3FM Megahit te pakken. Het nummer staat op de EP ‘Meraki’, die afgelopen jaar verscheen. The Brahms speelde al in de grootste zalen van Nederland. Zo deden ze de aftershow voor The Kooks in de Heineken Music Hall, waren ze het support voor o.a. OK Go, I Heart Sharks en We Were Promised Jetpacks. En geloof ons, dit is nog maar het begin. De setlist van The Brahms staat namelijk vol met zomerse indiepop, melodische texturen en energieke uitbarstingen. Melodieën die niet snel uit je hoofd gaan en die je nog lang blijft neuriën. Luister maar eens naar ‘Homerun’. Ga er maar vanuit dat ook het materiaal van hun aanstaande tweede EP in goud zal veranderen.

Het belooft een heel mooi feestje te worden met Close Up als voorprogramma! Close Up is een indie-pop/rock band uit Utrecht. Verwacht pakkende melodieën en aanstekelijke nummers gemaakt door twee broers en twee buurjongens die elkaar leerden kennen op de basisschool en sindsdien samen muziek maken. Close Up tourde door Duitsland en Noorwegen en werd verkozen tot 3FM Serious Talent. Afgelopen jaar verscheen hun derde EP ‘Shapes’ met daarop de single ‘Vixen’.