Home

The Charm The Fury + Oathbreaker

+ Mary Fields + John Coffey (DJ-set)

Concert
Datum
do 20 feb 14
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
August Burns Red, Every Time I Die, Architects
Gepresenteerd door
The Shape Of Punk To Come presents:

Grunts, afgewisseld met cleane zang en daarbij een stortvloed aan breakdowns met inventieve melodieën.

Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier.

Drie bands zullen tijdens de tweede editie van ‘The Shape Of Punk To Come’ het podium bestormen en een vierde zal een dj-set verzorgen. Afsluiter van de komende editie is The Charm The Fury uit Amsterdam. De female fronted metalcore-band, onlangs nog op Vans Warped Tour in Londen en Eindhoven en binnenkort op Eurosonic Noorderslag, stond nog nooit eerder met een eigen concert in Utrecht. De grunts van frontvrouw Caroline Westendorp worden afgewisseld met cleane zang, een stortvloed aan breakdowns met inventieve melodieën. Het vermaarde Franse label Listenable records verzamelde het onlangs op debuutplaat “A Shade of My Former Self”. Krachtvoer voor liefhebbers van August Burns Red, Every Time I Die of Architects.

Het opkomende Oathbreaker, getekend bij het zeer gerespecteerde Deathwish Inc., komt met hun explosie van vrouwelijke grunts en harde gitaren de avond versterken. Het vijftal Mary Fields uit Utrecht staat voor chaotische mathcore met manicale schreeuwen en veel jazzinvloeden. The Charm The Fury-zangeres Caroline Westendorp zal hun setlist ook nog even versterken.

De DJ-sets worden verzorgd door het gewelddadige, besnorde John Coffey en het opkomende boekingskantoor White Russians Bookings.