Home

The Cool Quest

+ DJ DNS & Maximus Prime: Decks & Drums

Concert
Datum
do 12 nov 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Pete Philly & Perquisite, Typhoon, Chef'Special

Funky Hiphop met soul- en jazzinvloeden.

Eetcafe
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende vegetarische driegangenmenu’s. Op laatstgenoemde krijg je €2,50 korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.

In het najaar van 2013 geeft The Cool Quest met de release van de EP ‘In Spite Of’ hun eerste visitekaartje af. De EP weerspiegelt de ijzersterke live-reputatie van de band. Met meer dan 250 optredens op hun naam weten zij zich flink in de kijker te spelen. Met een eigenzinnige mix van soulvolle jazz en funky Hip Hop verrast The Cool Quest op menig festival, waaronder Summerjazz Leiden, Jazz in Duketown, Big Rivers, Freeze festival en North Sea Round Town.

Met de release van hun laatste album in 2014 genaamd “Funkin’ Badass” is The Cool Quest door Radio 6 bekroond tot Soul & Jazz Talent. Daarnaast wekt dit album de aandacht bij verschillende media zoals OOR, Puna en CJP. En ook bij ons, vandaar dat deze nieuwe Nederlandse hiphopsensatie nu bij ons in EKKO staat!

DJ DNS & Maximus Prime: Decks & Drums

DJ DNS en drummer Maximus Prime werken al meerdere jaren samen. Zo speelde ze samen met verschillende Nederlandse artiesten en stonden ze in het voorprogramma van Snoop Dogg en Nas. Inmiddels hebben ze hun eigen programma. Hun live show is een combinatie van dansbare muziek, gemixt met live scratches, mash-ups en drumsolo’s.