Home

The Fire Harvest + The Sweet Release of Death

+ Classic Water

Concert
Datum
za 25 jan 20
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Low, Sun Kil Moon, Drahla

Subroutine double bill van kolkende gitaren tot underground alt-country.

Utrechtst langst bewaarde geheim heeft dit jaar weer een nieuwe plaat gemaakt. Open Water is de titel, vervaardigd met de Canadese artiest Michael Feuerstack. Daarop zegevieren de alt-country en slowcore van de band doeltreffender dan ooit, en komt de jarenlange bandervaring van de leden expliciet naar voren. Na een samenwerking met Daniel Romano en tours in binnen- en buitenland vindt de band haar vrijheid en speelsheid weer in een soms zo leeg aanvoelende, trieste wereld. Binnenkort in EKKO!

Voor liefhebbers van: Low, We vs Death, Songs:Ohia.

Shoegaze. Proto-goth. Post-punk. Noem het zoals je wil, maar The Sweet Release of Death uit Rotterdam staat vooral voor een flinke poel kolkende gitaren, uptempo drums, en heel erg veel typerende gitaareffecten. Op hun korte, op complete overdondering inzettende EP The Blissful Joy of Living hoor je niet alleen zes fenomenale tracks, maar kun je met de deluxe editie ook zelf aan de slag met een custom made gitaarpedaal, vervaardigd door gitarist Martijn Tevel. Voor liefhebbers, door liefhebbers. Live ook nogal een explosie. Aanschouw het vooral zelf.

Voor liefhebbers van: The Homesick, Lewsberg, Iguana Death Cult.

Classic Water is een nieuw Utrechts project gestart door Tom Gerritsen (The T.S. Eliot Appreciation Society), waarin surrealistische teksten worden gecombineerd met uitgesponnen instrumentale stukken. Een debuutalbum staat op de planning voor 2020.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only