Home

The Great Communicators

+ Figgie

Concert
Datum
za 18 mrt 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Bombay Bicycle Club, Broken Social Scene, Local Natives

Aanstekelijke indierockband met veel talent, speelplezier en hits.

Slechts vier jaar bij elkaar en nu al openen voor Kensington in een uitverkochte Ziggo Dome voor duizenden fans. Er zijn maar weinig die zo’n scenario meemaken, maar The Great Communicators zijn er een van. Ook hun nummer ‘Zoetrope’ werd al gebruikt tijdens tv-reclames, ze werden verkozen tot 3FM Serious Talent en dat terwijl ze dit jaar pas hun debuutalbum Lucky Horse uitbrachten. The Great Communicators blijkt dus zeker over het talent te beschikken om fantastische nummers te schrijven, en met het zestal bandleden is de band in staat om deze nummers ook live feilloos over te brengen. De muziek is fris, nonchalant, zwoel, en ze weten een perfecte mix te leveren van meeslepend, en tegelijkertijd luchtig en uplifting.

Figgie is deze avond de support act. Alternatieve muziek met ritmisch gelaagde songs over vincent, nathalie, matthijs, zwemmen, zoeken, kunnen en blijven. Figgie komt uit Utrecht en is de Nederlandstalige versie van Porches, Unkown Mortal Orchestra en Foals.


Concert + eten: EKKO Eetcafe

Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.