Home

The Homesick

+ Lyckle, Gijsje & Kim

Concert
Datum
za 7 mrt 20
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Deerhunter, Women, Ariel Pink.

Friese post-punktrots terug met nieuw werk.

Abe Lenstra, de Elfstedentocht en Gucci Gucci van The Homesick. Volgens ons wel de drie pijlers van Fries cultureel erfgoed. Natuurlijk is dat niet het enige goede uit Friesland, en al zéééker niet het enige goede nummer van The Homesick. Want wat kunnen ze spelen hè. Fijne melodieën, lekker veel fuzz en reverb, bulderende post-punkbassen, en harde teksten. Na mini-album Youth Hunt (2017) ontplofte het rondom dit drietal, en inmiddels zijn we al heel wat mooie shows – hier in Utrecht al eerder in onze zaal en op Le Guess Who?, onder andere – verder. Tijd voor een nieuwe plaat, tijd voor een nieuwe tour. Zie jullie in maart!

Het voorprogramma wordt verzorgd door LyckleGijsje Kim. Lycke de Jong heeft al vaker met de bandleden gewerkt en heeft de klavieren op The Big Exercise en Youth Hunt ingespeeld. De klarinetstukken op het nieuwe album zijn van Kim David Bots en Gijsje Heemskerk gaat ons verrassen met een reeks korte verhalen. Verwacht een speciaal optreden, maar bovenal het onverwachte.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only