Home

The Japanese House

+ Faradays

Concert
Datum
za 26 jan 19
Open
19:30
Aanvang
20:15
Locatie
Voor liefhebbers van
The 1975, Anna of the North, James Blake

Elektronische dreampop die op eigenzinnige, bijna buitenaardse wijze hypnotiseert.

The Japanese House is het project rondom Amber Bain, dat al sinds 2015 weet te betoveren met mijmerende dreampop. Bain gooit de hengel graag uit in experimentele vijvers en stelt zo een rijk palet aan melodieën samen die, opgeteld met haar soms vervormde stemgeluid, bijna buitenaards aandoen. Nadat ze al eerder al vier EP’s uitbracht, kwam daar onlangs nieuwe single Lilo uit.

Onder de naam Faradays schrijft songwriter en natuurkundige Karindra Perrier aan haar elektronische indiepop songs. Alles wat de muzikante en wetenschapster doet is gedreven door nieuwsgierigheid, verwondering, en de drang om iets te maken. Haar ‘Faradays’ zijn de dagen van creatieve afzondering waarin ze aan haar songs werkt. Songs die je tegelijkertijd verdrietig en onoverwinnelijk laten voelen.   

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only