Home

The Mysterons

+ Echo Movis

Concert
Datum
za 25 feb 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Stereolab, Portishead, Jacco Gardner

Vlak na de verschijning van hun debuutalbum neemt deze band je mee op een muzikale trip.

The Mysterons (vernoemd naar een poppenserie uit de jaren ’60: ‘Captain Scarlett And The Mysterons’) is begonnen als schoolproject, maar inmiddels zijn ze het puberale wel ontstegen. Festivals en clubs als Lowlands, Into The Great Wide Open, Motel Mozaique en Paradiso gingen al voor de bijl en nu zijn ze klaar voor meer: 10 februari verschijnt hun debuutalbum ‘Meandering’, vol muziek die zichzelf niet makkelijk laat definiëren. The Mysterons klinkt als Morriocone meets Portishead, met een vleugje Philip Glass, maar toch heeft de band tegelijkertijd een hele eigen sound te pakken. Twee weken na de release van hun eerste album staan ze bij ons!

Echo Movis is een driemans formatie, afkomstig uit Baarn en Soest. Ze laten zich uitgebreid inspireren door de sixties en nineties, en met een eigen sausje eroverheen komt daar hele fijne, aanstekelijke pop uit, met een flinke dosis psychedelica. Het debuutalbum ‘Beautiful Glitch’ werd in 2015 gereleased, en inmiddels is ook de tweede EP ‘At The Edge Of The Sea’ uitgebracht, waarmee Echo Movis definitief van de grond lijkt te zijn gekomen!


Eetcafé

Voor deze show is ons eetcafé geopend! Wil je hier een hapje komen eten? Reserveer dan via de reserveringstool op de cafépagina of bel 030 231 7457, of koop een combiticket. Bij laatst genoemde krijg je €2,50 korting op je diner. Bij de opgefriste menu’s staan groenten in de hoofdrol.

↳ Meer info over de menu’s lees je hier!