Home

The Phantom Four

+ The Krontjong Devils

Concert
Datum
vr 28 nov 14
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
The Torquays,The Shadows,The Bomboras
Gepresenteerd door
10th Anniversary Tour

Tienjarige jubileumtour van Nederlands beste en meest veelzijdige surfband.

Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier.

In 2004 werden The Phantom Four opgericht, tien jaar later komen ze het vieren bij ons! In deze tien jaar is er ongelooflijk veel gebeurd met The Phantom Four. Ze speelde festival na festival (nationaal en internationaal) plat met hun surfrock en waren er spannende samenwerkingen met o.a. Jungle by Night en Rudeboy a.k.a. The Arguido. ‘De samenwerking was heel vruchtbaar en inspirerend, maar we waren toe aan iets nieuws,’ aldus Phantom Frank over het afscheid van de zanger.

Nu gaat de band onder leiding van Phantom Frank weer zelf op pad met hun instrumentale surfrock. We mogen als Nederland ontzettend trots zijn op deze band en hopelijk wordt het 28 november een mooi feestje!

In het voorprogramma van The Phantom Four staan the Krontjong Devils. Instrumentale surfmuziek geheel volgens het recept: surfgitaren en veel gebruik van de tremolo. ‘Moovin’ with the Krontjong Devils is een echte collectors-item. The Krontjong Devils speelden dit jaar ook op het North Sea Surf Festival.