Home

Sziget: The Pre-Party of Freedom

Club
Datum
wo 8 mei 19
Open
19:30
Aanvang
19:30
Locatie

Opwarmer voor het grootste festival van Europa.

Wie aan Sziget denkt, denkt aan oneindige vrijheid, gecombineerd met een van de beste line-ups van Europa én natuurlijk een royale hoeveelheid regenboog-gekleurde cocktailemmers. Dit jaar vindt het iconische festival in de Hongaarse hoofdstad Boedapest plaats van 7 tot en met 13 augustus. Op het programma staan onder andere Ed Sheeran, Foo Fighters, Martin Garrix en Twenty Øne Piløts — to name a few.

Voor wie niet langer kan wachten, vindt op 8 mei The Pre-Party Of Freedom plaats voor Nederlandse fans van Sziget. Een super exclusief feestje waarbij je alvast helemaal in deSziget-stemming komt en je samen met mede-festivalgangers voorbereidt op het magische avontuur dat je te wachten staat deze zomer.

Tijdens de Pre-Party zijn er meerdere talks van Sziget-experts die lifehacks met je delen en je vertellen wat je zeker niet mag missen tijdens je bezoek aan The Island of Freedom. Ook maak je tijdens de Pre-Party kans op te gekke upgrades die jouw Szigetverblijf nóg chiller gaan maken. En natuurlijk is er veel, heel veel muziek. Verdere programmaonderdelen worden binnenkort bekendgemaakt.

Oja, en ook als je nog geen tickets hebt voor Sziget is deze avond de moeite waard. Je zou namelijk zomaar eens naar huis kunnen gaan met toegangstickets voor het festival!  

Do we need to say more?

Toegang tot de The Pre-Party Of Freedom gratis, maar tickets zijn uitsluitend te winnen. Wil je bij het kleine gezelschap horen dat op 8 mei aanwezig is? Hou dan de social media van Sziget in de gaten! Iedere week is er een nieuwe manier om kaarten te winnen.