Home

The Q!

+ Pelvic Fins + FIXUR

Club
Datum
za 31 mei 14
Open
20:00
Aanvang
20:15
Locatie
Gepresenteerd door
EP-release

Lekkere pop/rock liedjes, energieke sound, frisse uitstraling en dynamische songs.

Het Utrechtse The Q! kenmerkt zich door een pittige frontvrouw en een zeer solide basis die door de rest van de band gevormd word. De songs, met catchy elementen, zitten vol energie en dynamiek. Door veel op te treden heeft The Q! ruime live ervaring opgedaan en tegelijkertijd een flink publiek voor zich gewonnen. Al vroeg in haar bestaan speelde de band op Appelpop, waarna de bekendheid hard is gaan groeien door onder meer optredens in Tivoli, Paradiso, EKKO, Luxor Live en meerdere festivals en voorprogramma’s.

Eind 2009 bracht The Q! hun eerste zelfgetitelde EP uit, met 7 aanstekelijke songs. Door het uitbrengen van deze EP heeft de band zich muzikaal gezien op de kaart gezet.

In 2014 is het tijd voor een nieuwe plaat met een fris geluid. Eind mei brengt The Q! hun tweede EP uit genaamd “Come A Little Closer”, die zij op 31 mei zullen releasen in EKKO! 

In het voorprogramma staan Pelvic Fins en FIXUR. Pelvic Fins is een driekoppige formatie uit Utrecht. De band wisselt vrolijke popnummers met een akoestische sound af met gevoelige singer-songwriter liedjes. Het donkere stemgeluid van frontman Gijs van der Voort, de melodische baslijnen van Dolf de Meijer en de stuwende percussie van Bart van Westrop die samenkomen in eigengeschreven composities geven de band een uniek, intiem geluid wat al een hoop harten in en rond Utrecht heeft veroverd.

Theatrale Elektronische Pop-Rock, dat is hoe de muziek van FIXUR het best omschreven kan worden. De gepassioneerde leden van de band zijn vooruitstrevend op zijn minst gezegd. Met een strakke live shows brengt de band hun muziek naar het hoogste niveau. Laat je meeslepen door een diepgaande live ervaring waarin je kan dansen, springen, dromen en vooral genieten.

Dit is een externe productie.

Voorverkoop: €5
Aan de deur: €7,50