Home

The Royal Engineers

+ Mooi Weer Op Straat + DeWolff + Cosmic Carnival + The Royal Engineers

Concert
Datum
do 23 jun 16
Open
19:00
Aanvang
19:30
Locatie
Gepresenteerd door
Benefiet

Kom samen The Royal Engineers een hart onder de riem steken!

The Royal Engineers hebben een zware klap gehad: Een busbrand waarbij alle instrumenten binnen 60 seconden verloren zijn gegaan. Hier willen we niet te lang bij stil staan, sterker nog; The Royal Engineers zélf willen vooruit, herstellen, en weer vette muziek maken! Wat is er beter dan hen te helpen met een Benefiet mini-festival! De line-up is rond en de zaal is gereserveerd. Rest alleen nog jullie participatie om dit tot een top event te maken!

Line-up:

Mooi Weer Op Straat
Het kwartet Mooi Weer Op Straat garandeert een feestje met zeer uiteenlopende muziekstijlen. Van de laatste hits, tot dance en bekende meezingers. Gewapend met saxofoon, cajon, accordeon en gitaar leveren ze een uniek geluid waarbij je niet stil kunt blijven zitten. De perfecte band voor eigenlijk ieder feestje.

DeWolff
DeWolff is een jonge, psychedelische rockband uit het zuiden van het land, gevormd in 2007 door Pablo en Luka van de Poel en Robin Piso. Hun vijfde en meest recente plaat, ‘Grand Southern Electric’, is het resultaat van zeven jaar touren door grote delen van Europa en zelfs Australie, waarbij ze op de grootste festivals het beste lieten horen dat ze in huis hebben.

The Cosmic Carnival
De kleurrijke rock & rollband Cosmic Carnival heeft een sterke live reputatie, en wordt door kenners gezien als één van de meest veelbelovende groepen van de lage landen. Ondanks dat ze diverse invloeden hebben, vooral afkomstig uit de jaren 60 en 70, hebben ze een uniek eigen geluid weten te creeren waarbij ze een groot aantal genres laten samensmelten tot een fris en oprecht geheel. Diepe bas, funky orgelsounds en scheurende gitaren aangevuld met rijke vocale harmonieen: Cosmic Carnival is groovy en weet hoe je moet rocken!

The Royal Engineers
The Royal Engineers brengen de popmuziek terug naar haar kern, en laten het genre weer opleven door een flinke adrenalineshot toe te dienen, recht in het hart! Op het podium zijn ze een ware tornado die niet stopt tot het complete publiek van zijn sokken is geblazen. Deze Utrechtse band heeft een repetoire gevuld met catchy nummers die je mee terugnemen naar de analoge jaren 70, terwijl ze met beide benen in de 21e eeuw blijven staan!