Home

The Shape Of Punk To Come 6

+ Briqueville + Blackboxred + IZAH e.a.

Concert
Datum
do 16 apr 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie

Editie nummer zes van de harde punkavond.

Teethgrinder heeft helaas afgezegd voor dit optreden, maar er is een waardige vervanger gevonden met IZAH uit Tilburg.

De mysterieuze anonieme band Briqueville, met knipogen naar Amenra, uit België komt naar de zesde editie van The Shape Of Punk To Come in EKKO. Donderdag 16 april zal ook het energieke tweekoppige Blackboxred het Utrechtse podium komen bestormen samen met IZAH, die ook dit jaar op Roadburn staan. 

‘The heartbeat of a dying man, trapped in a storm’, zo omschrijft Briqueville hun eigen muziek. Het is monotoon en zwaar en het veranderd continu van kleine accenten om zo de muziek interessant en levendig te houden, kortom, wederom straf spul afkomstig uit België.

Blackboxred brengt echte rauwheid gecombineerd met stukjes van grunge, garage, blues en electro, overgoten met de uitbarstende energie van een goed geschud blikje frisdrank. Geïnspireerd door de wil van The Dead Weather, Crystal Castles en Savages.

Tilburgse sludge-metal helden IZAH staan dit jaar op Roadburn, op dezelfde bill als bijvoorbeeld Russian Circles en Wovenhand. Zij omschrijven hun muziek zelf als “sfeervolle sludge-metal”, wij kunnen het zelf niet beter zeggen.