Home

The Shape Of Punk To Come 7

+ Rolo Tomassi + Brutus + Employed To Serve

Concert
Datum
do 25 jun 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie

Een editie met de hardste buitenlandse acts!

Een volledig buitenlandse affiche schittert in Poppodium EKKO tijdens de zevende editie van The Shape of Punk to Come. De bands Rolo Tomassi (UK), BRUTUS (BE) en Employed To Serve (UK) zullen op donderdag 25 juni het podium komen bestormen in Utrecht. De eerste tickets in de voorverkoop kosten 7 euro. Wanneer deze reeks is uitverkocht wordt de entree 9 euro.

Rolo Tomassi uit Sheffield zal de zevende editie komen afsluiten. De spazzcore van de zes jongelingen klonk eerder over festivalweides als Lowlands, Pukkelpop, Dour Festival en Sonisphere. Broer en zus Spence schreeuwen, zingen en grunten, de synthesizer maakt overuren en al die vreemde geluidjes laten de band meer dan eens klinken als een combinatie van Horse The Band en Dillinger Escape Plan.

Waar Rolo Tomassi nog zweeft tussen math-terreur en noisepunk, drukt voorprogramma Employed To Serve nog even extra op het gaspedaal in. Verwacht veel up-tempo metal, cheurende rifjes en schizo breaks van deze female fronted-band. De Belgische band Brutus heeft op hun beurt een patent op rauwe bassen, sinistere gitaren, hoekige drums en ijle vocalen. Met een dame op de drums en vocals en twee heren op gitaar en bas heeft het drietal geen te alledaagse bezetting.

Tussen de nummers door zorgen de mannen van The Village Coffee & Music voor de muziek samen met de band Mary Fields. Dat terwijl de Utrechtse kunstenaar Nikki Smits voor een VJ-show zorgt en het beginnende label Smithsfoodgroup DIY een uitgebreide market heeft uitgestald in het café.