Home

The Shape Of Punk To Come IV

+ Wasted Bullet + Otis + Divine Sins e.a.

Concert
Datum
do 23 okt 14
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie

Drie ruige metal- en post-hardcore bands uit Nederland en België!

Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier.

Na festivals als Breda Barst, Jera On Air, Vans Warped Tour en Buma Rocks, komt de Tilburgse hardcore-groep Wasted Bullet ditmaal naar EKKO voor The Shape Of Punk To Come. De groep onderscheidt zich met zijn unieke mix van hardcore gecombineerd met pakkende melodieën en is beinvloed door bands als Architects, Misery Signals en The Ghost Inside.

Divine Sins uit Hilversum heeft het laatste jaar de podia verruild voor de studioruimte en komt in EKKO hun lange afwezigheid meer dan goedmaken. Met trots presenteert de moderne extreme metalband tijdens The Shape Of Punk To Come hun nieuwe wapenfeit. Ook Otis komt langs. Deze Nederlandse noiserock-groep speelde o.a. al in 013 en Vera maar speelde ook als voorprogramma van Kylesa, Fucked Up,Baroness en Dillinger Escape Plan. 

De Amsterdamse female-fronted hardcore-groep 2 Years to Apocalypse zorgt voor de muziek tijdens de bands door samen met Capscore. Dit is de nieuwe terugkerende harde bandavond in CAPSLOC in Capelle aan den Ijssel, nabij Rotterdam. Het Brabantse label en boekingskantoor White Russian Records zorgt voor een uitgebreide markt in het café tijdens deze The Shape Of Punk To Come.