Home

The Shape Of Punk To Come V

+ Herder + 2 Years to Apocalypse + GGU:LL

Concert
Datum
do 5 feb 15
Open
20:00
Aanvang
20:00
Locatie

Jubileumeditie van EKKO's stevige punkavond.

Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier.

Herder maakt snoeiharde metal met een doom randje, afgetopt met flinke dot stoner. Hoewel J.B. van der Wal, gitarist en oprichter van de band, al redelijk wat naam heeft gemaakt (op het moment tourt hij door Amerika en Canada met Aborted) en ook frontman Ché Snelting (ex-Born From Pain) ook geen onbekende is, gaat ook Herder erg hard. Speedfest, Roadburn, Hellfest, Zwarte Cross, Eindhoven Metal Meeting, Ieperfest en meer deden ze reeds aan.

Ook het Amsterdamse 2 Years to Apocalypse is geen onbekende als het gaat om het hardcore-clubcircuit en ook GG:ULL stond eerder op o.a. festivals als Incubate, Roadburn en Sonic Boom. Eerder stonden o.a. AmenRa, Oathbreaker, The Black Heart Rebellion, The Charm The Fury, Wasted Bullet en Raketkanon geprogrammeerd op The Shape Of Punk To Come. Een kaartje gaat weg voor 9 euro. De concertorganisatie Gouda Hardcore zorgt voor de dj-sets en Europa’s grootste hardcore-label Reflections Records zal een grote markt uitstallen in het café.