Home

The Slow Show

+ Ian Fisher

Concert
Datum
do 26 nov 15
Open
20:00
Aanvang
20:45
Locatie
Voor liefhebbers van
Tindersticks, The National, Lambchop

Nieuwe Britse band met donkere, romantische songs.

Dit concert is onderdeel van de najaarsactiepas. Hier lees je er meer over.

Eetcafe
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende vegetarische driegangenmenu’s. Op laatstgenoemde krijg je €2,50 korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.

The National, The Antlers, Tindersticks, allemaal acts die één ding gemeen hebben: gezellige, vrolijke muziek maken ze niet echt. Maar omdat het zo af en toe heerlijk is om je in de foetushouding te rollen en te zwelgen in zelfmedelijden is er een nieuwe band on the block. The Slow Show uit Manchester, aangenaam. Het debuut van deze vijfmansformatie verscheen in maart en direct vielen de liefhebbers van het melancholische als een blok voor de mannen. Sindsdien speelde de band op Eurosonic, London Calling en verkocht het in Nijmegen al de Stevenskerk uit. Warme, sfeervolle muziek, met enerzijds roots in Amerikaanse folk, maar met een onmiskenbare Noord-Engelse touch.

De americana/folk artiest Ian Fisher is zowel in de VS als Europa overal te vinden binnen de internationale folk scène. Afkomstig uit de oevers van de Mississippi weet Ian met zijn indrukwekkende stem en eerlijke teksten zijn optredens onvergetelijk te maken.