Home

The Sore Losers + Paceshifters

Concert
Datum
do 9 jun 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
The Black Box Revelation, The Black Keys, Triggerfinger

Een double bill met veel vuige rock, blues en garage.

Eetcafé
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende driegangenmenu’s (ook vegetarisch!). Op laatstgenoemde krijg je €2,- korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.


De Belgen van The Sore Losers (vernoemt naar de Amerikaanse cultfilm) maken een ruige combinatie van rock, blues en garage. Jan Straetmans en zijn gevolg, bestaande uit onder meer leden van El Guapo Stuntteam, brachten in maart hun derde album Skydogs uit en nu is het moment daar om het ook live met het publiek te delen. Het album wordt geprezen om de kort maar krachtige nummers waarbij hard flirt met zacht en rustig met snel, maar altijd met dat onmiskenbare rauwe randje. Deze zomer o.a. te zien op Pinkpop, een paar dagen ervoor al in EKKO!

De mannen van Paceshifters maken krachtige rockmuziek opgebouwd uit ontembare energie en ambitie. Ze transformeerden al gauw van Herman Brood Academie studenten tot een gezelschap waar niemand meer omheen kon. Van touren met Triggerfinger, Seether en Peter Pan Speedrock tot shows op Zwarte Cross, Pinkpop en Groezrock en een album met topproducer Ed Stasium, bekend van zijn werk voor o.a. The Ramones en Mick Jagger: the sky is the limit voor de groep uit Wijhe.