Home

The Thermals

+ Believo!

Datum
vr 19 jul 13
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
PUNK/GARAGE

GARAGESALE
Hier
kun je Garagesale-tickets kopen. Hiermee kun je naar Warm Soda, The Thermals en White Fence voor samen 20,-!
Koop je zo’n ticket, dan krijg je drie toegangsbewijzen in 1 PDF. Per concert kun je vervolgens 1 ticket meenemen als toegangsbewijs.

Van sommige bands verwacht je dat ze zichzelf vernieuwen. Dat ze komen met een ‘volwassen’ tweede plaat en een derde waarop ze experimenteren met electronica, ofzo. Bij andere bands hoop je dat ze dat vooral heel erg niet gaan doen. Neem The Thermals. Sinds debuut More Parts per Million, die inmiddels alweer tien jaar oud is, zijn ze gewoon doorgegaan met het maken van lo-fi indierock. En god, laat ze alstublieft nog twintig jaar doorgaan met het uitbrengen van dit soort platen. Luister nieuwe single Born To Kill (die een keurige 1:48 klokt) maar om te beluisteren waarom deze band nog helemaal niets heeft ingeleverd. In 2008 stond de band hier voor het laatst en verkochten ze weken van tevoren uit, dus zorg dat je niet achter het net vist.

Drie jaar terug opende het Belgische Believo! al voor Tweak Bird en Best Coast, vandaag gooien ze het gas er alvast even op voorafgaand aan The Thermals.

Na afloop van het concert kun je nog even blijven dansen op de fijnste garageplaten.