Home

The Vices + FOSS

Concert
Datum
do 24 feb 22
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Cage The Elephant, The Strokes, Yungblud

Sterke dwarsdoorsnede van het rockgenre door Gronings kwartet

Dit is de verplaatste show van 4 december 2021. Let op: voor dit concert is een coronatoegangsbewijs vereist.

Het Groningse The Vices maakte afgelopen jaar zomaar even een plaat die haast de volledige dwarsdoorsnede van het rockgenre verkent. Looking For Faces is net uit, en klinkt nu eens rauw en dynamisch, dan weer strak en gepolijst en wisselt ook nog eens tussen intiem en bombastisch. En ja, we horen The Strokes, Cage The Elephant, landgenoten EUT en frisse wind Yungblud. Na enkele 3FM-kwaliteitszegels, een bekroning als huisband van talkshow M en lang, lang wachten is het tijd voor de ereronde door Nederland. Om die bejubelde eerste plaat én het gloednieuwe werk (gemaakt in lockdown!) nog wat beter te vieren, en om weer eens in die kolkende meute te duiken. 

Ontstaan in IJsland, genesteld in thuisstad Utrecht. De dromerige indie-pop van FOSS (IJslands voor waterval) laat je wegdromen op uitbarstingen van synthklanken en gloeiend hete, in nevel gehulde gitaarlijnen. In synergie creëert het vijftal een gelaagdheid in hun muziek die het live-aspect naar een nieuwe dimensie tilt. Deze avond is deze Utrechtse trots het voorprogramma van The Vices in EKKO!

*Dit concert is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.