Home

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

+ Familieconcert (middagshow)

Concert
Datum
za 8 apr 17
Open
14:00
Aanvang
15:00
Locatie
Gepresenteerd door
EKKO + Tweetakt:

Nederlandstalige ballads en rock 'n roll voor iedereen boven de 6 jaar.

Thijs Boontjes is verdienstelijk zanger, hoogbegaafd organist en zijn orkest weet eveneens van wanten. Hij klinkt als een kruising tussen Herman Brood en André Hazes. Nederlandstalige rock ’n roll dus. Bandnaam en songtekst getuigen van gevoel voor humor, maar het spelen van de nummers wordt wel degelijk serieus genomen. Afgelopen jaar bracht hij zijn eerste EP Niet Van Steen uit en nieuwe liedjes zijn in de maak. Voordat Thijs en zijn Dans- en Showorkest ’s avonds aantreden op de Neude, geven zij ’s middags in EKKO één keer een concert dat geschikt is voor iedereen vanaf een jaar of 6. Wat minder hard dus, maar met minstens zo veel plezier!

Voor dit concert zijn er familietickets beschikbaar zodat je meerdere kaartjes met korting kan kopen.  

Familieticket (3 personen): €18

Familieticket (4 personen): €25


Concert + eten: EKKO Eetcafe
Je kunt na afloop van deze show eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.