Home

Tomberlin + Maia Friedman

Concert
Datum
do 21 apr 22
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Big Thief, Hand Habits, Lucy Dacus
Gepresenteerd door
Locatie: Brewpub de Kromme Haring

Indiefolk met relativerende en opbeurende kracht.

De kaartverkoop start vrijdag 18 februari om 10:00.

Sarah Beth Tomberlin zoekt naar antwoorden, connectie en acceptatie van het onbeantwoordbare. Dat doet ze middels prachtige, lichtelijk als Americana aandoende, indiefolksongs met een relativerende en opbeurende kracht. Tourend met Andy Shauf, geproduceerd door Alex G en gelinkt aan Bright Eyes, weet je precies in welke hoek je moet zoeken bij Tomberlin: die van opkomend groot talent. Met nieuw materiaal op zak vol zalvende harmonieën, zachte melodieën en vlagen experiment is Tomberlin klaar om met een tweede album Europa te veroveren.

Ze maakte al furore als bouwsteen en bandlid van Dirty Projectors en Coco, maar nu laat Maia Friedman horen wat ze in haar eentje kan. Met popsongs breed in geluidspalet en textuur, van ingetogen en fijngevoelig tot dansbaar en out there. Een herkenbaar, prettig stemgeluid dat doet denken aan Men I Trust en Jenny Hval, maakt Friedman dynamische liedjes vol warmte, veiligheid en levendigheid. Met haar nieuwe debuutplaat Under The New Light staat Maia Friedman in het voorprogramma van Tomberlin in De Kromme Haring.

*Dit concert is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.