Home

Tora + Eva Serena

Concert
Datum
za 6 nov 21
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
SOHN, Klyne, Klangstof

Warme, veelzijdige R&B en electronica from Down Under.

Het Australische viertal Tora maakt gelaagde electro-R&B-jams. Niet te complex, maar toch gelaagd. Niet te makkelijk, maar wel instapklaar. Debuutplaat werd de ether in geprezen door Annie Mac en Elton John, opvolger Can’t Buy The Mood laat nog meer veelzijdigheid, smooth gitaren, strakke drums en soulvolle ondertonen horen. Dat de band graag in ons land speelt, blijkt wel uit de muzikale ode Amsterdam. Dit najaar zijn de Australiërs terug voor een show in EKKO!

Een zoektocht naar menselijkheid en kwetsbaarheid, is hoe Eva Serena haar debuutsingle Somebody Human omschreef aan 3voor12. Een warme, gelaagde popsong vol woestijngitaren, op de achtergrond ontluiken de synths zich. Vanavond verzorgt dit aanstormend talent het voorprogramma.

*Dit concert is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.

**In het kader van de huidige coronamaatregelen vinden programma’s in EKKO momenteel plaats op 75% van de maximumcapaciteit. Om toegang te krijgen tot onze programma’s vragen we je eerst een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs te laten zien, houd deze bij aankomst alvast bij de hand. Eenmaal binnen komt de anderhalvemeterregel te vervallen.