Home

Town Of Saints

+ Ian Fisher

Concert
Datum
za 17 dec 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Arcade Fire, Blaudzun, Local Natives

Van een upbeat indiefolk act tot een vijfkoppige groove-machine.

Eetcafé

Voor deze show is ons eetcafé geopend! Wil je hier een hapje komen eten? Reserveer dan via de reserveringstool op de cafépagina of bel 030 231 7457, of koop een combiticket. Bij laats genoemde krijg je €2,50 korting op je diner. Bij de opgefriste menu’s staan groenten in de hoofdrol.

↳ Meer info over de menu’s lees je hier!


Het Nederlandse/Finse Town of Saints begon als een straatact in 2010, toen Harmen Ridderbos (zang/gitaar) en Heta Salkolahti (viool/zang) elkaar in de bergen van Oostenrijk ontmoetten. In de daaropvolgende vijf jaar tourde het duo intensief door Europa, waarbij Town of Saints zich van een upbeat indiefolk act tot een vijfkoppige groove-machine ontwikkelde.

Op het nieuwe album ‘No Place Like This’ (Snowstar Records/Caroline Benelux) mixt Town of Saints tropische en duistere invloeden met elkaar. Zowel rijk in minimalisme als grote orkestrale arrangementen, in lijn met Arcade Fire, Local Natives en Paul Simon’s ‘Graceland’. Het is de opvolger van hun debuut ‘Something To Fight With’ (2013), dat in binnen- en buitenland lovend werd ontvangen.

De support komt deze avond van Ian Fisher. Opgegroeid op een boerderij in Missouri, maar inmiddels een echte Berliner met meer dan duizend nummers op zijn naam waarin zijn Amerikaanse roots nog goed terug te horen zijn. Hij wordt omschreven als moderne countryzanger zonder ‘country’, en dat is eigenlijk precies wat je kunt verwachten!