Home

Tusky + Two And A Half Girl

Concert
Datum
za 9 apr 22
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Paceshifters, Foo Fighters, Turnstile
Gepresenteerd door
Album release show

Bijtende, rechttoe rechtaan punkrock uit Nederland in nieuwe bezetting.

Let op: de show van Tusky is met een half uur vervroegd. Het nieuwe tijdschema ziet er als volgt uit:
19:30 – deuren open
20:00 – Two And A Half Girl
21:00 – Tusky

Dit concert is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.

Tusky zet z’n slagtanden zo in je nek met rechttoe rechtaan rocksongs geïnspireerd door de betere punk van de jaren negentig. Het viertal is terug in gloednieuwe bezetting en met een verse single (Trial & Terror), die online vergezeld zal worden door een comic(!). Er is veel in te halen, er moet opnieuw kennis gemaakt worden en er zijn zalen te slopen; Tusky is keihard terug met nieuw album What’s For Dinner? en een hele lap shows in 2022. Voor de moshers, de headbangers, de schreeuwers, de skaters en iedereen die verder wel van een beetje pit houdt: de album release-show van Tusky in EKKO.

Dit Utrechtse post-hardcore vijftal creëert een mix van emo, punk en rock vol rauwe vocalen, stevige gitaren en aanstekelijke melodieën. Meest recente single ‘Worst Day’ gaat over de frustratie die we allemaal voelen door Corona, maar sluit hoopvol af met de blik gericht op betere tijden. En vanavond zijn die met Two And A Half Girl dan eindelijk aangebroken. Doe maar alvast een stapje achteruit, want er valt niet te ontkomen aan de talloze moshpits en walls of death.