Home

Twin Peaks

+ Mountain States

Concert
Datum
za 22 jul 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Parquet Courts, together PANGEA, The Orwells
Gepresenteerd door
The Daily Indie presents

Vlammende sixties riffs in combinatie met hedendaagse garagepop.

The Daily Indie presents: Twin Peaks + Mountain States.

Het Amerikaanse vijftal van Twin Peaks besloot op 19-jarige leeftijd een punt achter hun schoolcarrière te zetten en zich helemaal over te geven aan de muziek. Eindeloos veel touren, en in hoog tempo platen uitbrengen hebben ervoor gezorgd dat die jochies snel volwassen zijn geworden. Dat hoor je vooral op laatste plaat Down In Heaven, die in vergelijking met de eerste albums een stuk completer en muzikaler klinkt. Misschien omdat er tegenwoordig een vijfde bandlid bij is gekomen (de toetsenist)? Een ding is zeker. Twin Peaks grossiert nog altijd in rauwe maar opgewekte, melodieuze liedjes vol zorgeloosheid, plezier en optimisme. Denk maar aan Allah Las, Parquet Courts, The Orwells, together PANGEA of The Growlers.

Mountain States is een Nijmeegse band die dreampop combineert met de recht-toe-recht-aan collegerock uit de jaren ’90. Mountain States heeft de afgelopen jaren twee EP’s uitgebracht en vorig nog mee gedaan aan de Popronde. In augustus 2016 heeft de band hun debuutalbum opgenomen, getiteld “Whispers” die op 2 mei 2017 wordt uitgebracht.


Concert + eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.