Home

Ultimate Painting

+ Naive Set

Concert
Datum
vr 11 mrt 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Pavement, The Velvet Underground, Real Estate
Gepresenteerd door
TivoliVredenburg & EKKO presenteren

Lekker lome, Beatlesque gitaarpop met zonnige melodieën.

Eetcafé
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende driegangenmenu’s (ook vegetarisch!). Op laatstgenoemde krijg je €2,- korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.


In de categorie ‘zeer welkome samenwerkingen’ presenteren we Ultimate Painting. Mazes-frontman Jack Cooper en James Hoare, de gitarist van Veronica Falls, werden goede vrienden tijdens een gezamenlijke tour van de Britse bands. Eenmaal weer thuis in Londen begonnen de mannen samen muziek te maken, wat resulteerde in tien kalme en ongedwongen 60’s popsongs. Het latere werk van The Velvet Underground moet wel een inspiratie geweest zijn voor deze mannen. Nog geen jaar later was daar alweer een tweede album. Op Green Lanes perfectioneert de band de blauwdruk van de debuutplaat. ‘Niets minder dan een mooi doosje met diamantjes’, oordeelt De Volkskrant. Drummer Neil Robinson heeft zich bij het duo gevoegd, waardoor niet alle liedjes zo mellow zijn als op het eerste album. Meer afwisseling, maar vooral weer een plaat die op alle fronten klopt en eindeloos vaak gedraaid kan worden. Na een hele mooie show op de afgelopen editie van Le Guess Who?, terug in Utrecht. Omdat het gehoord moet worden.

Naive Set is een vierkoppige band uit Amsterdam. Hun muziek wordt omschreven als slimme catchy indiepop. Hun tweede LP, Dragon, brachten ze uit op 28 november via Subroutine Records. 3voor12 omschreef hun muziek ook wel ‘verslavend’.

Deze show vindt plaats in het kader van ons dertigjarig jubilieum.